Cristi Dulca, antrenor U Cluj: N-am crezut că vom trăi asemenea vremuri!

București, 02 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Cristi-Dulca.jpg

Despre situația actuală a fotbalului, datorată întrerupeii competițiilor cauzate de pandemia cu coronavirus, antrenorul Universității Cluj, Cristi Dulca, a fost intervievat joi la televiziunea Digi, în cadrul emisiunii Fotbal Club, răspunzând întrbărilor în acest context.

„N-am crezut că vom trăi astfel de vremuri și sper să le depășim cât mai repede, pentru că este foarte greu fără viață, până la urmă. Ar trebui să lăsăm fotbalul, nu știu pe care plan, să-l lăsăm deoparte și să ne protejăm, să fim sănătoși”, a declarat la începutul interviului Cristi Dulca.

Întrebat despre situația fiului său, Marco Dulca, care a evolează la FC Viitorul, Cristi Dulca a răspuns: „Se antrenează, este al doilea antrenament pe ziua de astăzi. Mi se pare normal să fie diminuate contractele fotbaliștilor în aceatsă perioadă, pentru că nu se antrenează, nu prestează o muncă. Sunt greutăți și vor fi în continuare cu banii. Pentru toată această perioadă, cred că toți ar trebui să fie îngăduitori. Am fost la Constanța acum trei săptămâni și l-am adus pe Marco la Cluj, pentru a sta izolat. Mergem la cumpărături odată pe săptămână, mai ieșim în curte, ne ocupăm timpul așa cum putem. Marco își face programul de antrenament primit, mai iese cu bicicleta. Este greu pentru fotbaliști să stea în casă în această perioadă.”

Despre posibilitatea reluării campionatului intern, Cristi Dulca a spus: „Eu cred că nu se va mai relua campionatul, deoarece vârful acestei pandemii, la noi nu a fost atins și cred că va mai dura încă o lună și jumătate sau două. Acest campionat, nu va avea un viitor. Trebuie să știm când se va termina cu pandemia, iar după aceea, vor urma o perioadă de pregătire a jucătorilor. Cred că până la urmă, se va lua decizia, nu numai în România, de a se termina acest campionat și de a începe altul, probabil anul viitor. Cred că se vor găsi soluții să avem o campioană, nu se poate suspenda așa campionatul, ar fi fără precedent. Ar fi bine să se termine această pandemie și să ieșim în stadă, pentru că lumea sa oprit în loc!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

P

P

../Imagini-02-2020/Razvan-Burleanu-Presedinte-FRF.jpg

Citește și: Declarația lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, după videoconferința cu UEFA

După cum se cunoaște, marți a avut loc videoconferința dintre organismul de conducere al forului fotbalistic european, UEFA, cu reprezentanții celor 55 federații...

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X