Fotbal flash-Welcome to my website

 

Craiovenilor le-a venit brusc pofta de joc, tocmai pe Giulești!

Rapid-CSU-1-2București, 18 Mai 2015. Rapid pierde meciul de pe Giulești, cu scorul de 2-1 cu CSU Craiova, meci de care se legau mari speranțe de rămânere în Liga 1.

Rapid a deschis scorul prin Daniel Niculae la jumătatea primei reprize, pentru ca în mintele 72 și 75, oltenii să înscrie de două ori prin Mateiu și Rocha.

Portarul Bălgrădean, aproape că a făcut minuni în poarta craiovenilor, apărând mingi aproape imposibile, cum ar fi cele din minutele 31, 78, la șuturile lui Niculae, 86, la șutul cu capul al lui Sapina.

Nervii, după terminarea partidei au fost întinși la maximum, rapidiștii, poate pe bună dreptate s-au gândit la rezultatele din retur ale oltenilor în partidele cu unele din echipele care luptă pentru evitarea retrogradării și la rezultatul de la Chiajna, unde Concordia a învins echipa lui Gică Hagi. Astfel, CSU Craiova după ce face egal acasă cu Gaz Metan (eapa a 21-a), apoi pierde tot acasă cu FC Brașov (etapa a 29-a) și cu CSMS Iași (etapa 31-a).

După meci, unul din antrenorii echipei CSU, Emil Săndoi a declarat pentru Digi Sport: "Vă dați seama și noi veneam după o perioadă grea, după trei înfrângeri consecutive. Chiar aveam nevoie de un rezultat bun, pentru că, vă aduceți aminte că am avut acea serie incredibilă de rezultate foarte bune și după aceea a apărut și o cădere. Astăzi, am făcut o primă repriză mai modestă, n-am fost atât de inspirați, dar după cum ați văzut, în repriza a doua, jocul nostru a crescut în consistență, au apărut și oportunitățile. Până la urmă, trebuie să recunoaștem că și Rapid a avut câteva ocazii clare, poate dacă ar fi reușit să înscrie după 1-0, probabil că ne-ar fi fost foarte greu să întoarcem scorul".

Cristiano Bergodi a spus după meci: "Am făcut o primă repriză foarte bună, dar după, cred eu că echipa în repriza a doua a scăzut ritmul după 20 de minute. Craiova, pregătită bine d.p.v. fizic, având și mai multă răutate, de parcă juca în finala Champions League. Băieților mei nu pot să le reproșez nimic. După ce ne-au egalat, jucătorii mei au căzut psihologic, ne-a bulversat. Este o dezamăgire mare, dar vom încerca în ultimele două meciuri să câștigăm. Nu am fost luați prin surprindere de Craiova, pentru că știam că este o echipă bună, care pasează bine, cu jucători de viteză și tehnică bună".

Alexandru Neata

 

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.