căutare personalizată

  

 

 

 
FRF-CCA | Ion Craciunescu, Seful CCA

Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor până în 2014

Ion_CraciunescuPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a aprobat în şedinţa Comitetului Executiv numirea în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a lui Ion Crăciunescu, care va conduce acest for până în 2014.

"Crăciunescu va avea un contract pe perioada în care am fost ales eu, deci 2010 - 2014. S-au făcut câteva modificări de regulament. S-a aprobat ca începând cu returul campionatului 2011/2012 baremul de arbitraj la Liga I să fie vărsat de LPF din drepturile de televiziune direct Comisiei Centrale a Arbitrilor. La Liga a II-a şi a III-a, arbitri vor fi plătiţi de cluburi direct în cont. Nu se va mai lucra din returul acestui campionat cu cash pentru arbitri şi observatori", a spus Sandu.

El a menţionat că Ion Crăciunescu a renunţat la funcţia de preşedinte pe care o avea la clubul Chindia Târgovişte.

Crăciunescu, care acum îl înlocuieşte pe Vasile Avram, a mai condus CCA în perioada iunie 2003 - octombrie 2005 . Mircea Sandu l-a îndepărtat atunci pe Crăciunescu de la conducerea CCA, după ce fostul arbitru l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 21 noiembrie.

Sursa: Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

div { border:2px solid; border-radius:25px; -moz-border-radius:25px; /* Old Firefox */ }

Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash