Costel Gâlcă: Trebuia să jucăm mai simplu

Dinamo_Kiev-SteauaBucurești, 03 Octombrie 2014. După victoria din prima etapă cu Aalborg, scor 6-0, Steaua pierde în deplasarea de la Kiev cu echipa locală Dinamo, scor 3-1.

Golurile au fost marcate de Yarmolenko minutul 40, Kravets, minutul 66 și Teodorczyk, minutul 90+1, pentru Dinamo Kiev, iar pentru Steaua a marcat Rusescu, minutul 89.

Cristi Tănase a declarat după meci pentru Dolce Sport: "Suntem dezamagiti, am avut ocazii, puteam sa marcam noi primii, prin ratarea lui Chipciu. Daca marca si Iancu, altul era meciul. Dar asta a fost...  Eu zic ca am facut un meci bun. Ma bucur ca eu am revenit, nu am mai avut probleme cu piciorul. Asta inseamna mult pentru mine. Daca batem in retur, putem sa terminam pe primul loc. Pe noi ne intereseaza jocurile noastre, mai putin rezultatele adversarilor".

Antrenorul echipei Steaua, Costel Gâlcă, a declarat la Digi Sport 1: “Am jucat mult prea direct pe tranziția noastră ofensivă. Trebuia să jucăm mai simplu, să scoatem mingea din zona cu presiune. Ei au ieșit de multe ori pe contraatac, atacuri rapide, și-au creat ocazii, dar cred că rezultatul este prea dur pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren, nu reflectă realitatea. Sper să nu mai avem arbitraje precum cel de acum!”.

În celălalt meci al Grupei J, Aalborg învinge cu 1-0 formația Rio Ave. În clasament, conduce Dinamo Kiev cu 6 puncte urmaiă de Steaua cu 3 puncte, Aalborg, 3 puncte și Rio Ave, 0 puncte. Următoarea etapă va avea loc pe 23 octombrie, atunci când Steaua va juca cu Rio Ave la București, iar Dinamo Kiev va juca în deplasare cu Aalborg.

Alexandru Neata; img. Digi Sport

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.