Costel Gâlcă: Sperăm să ne creăm multe ocazii şi să le concretizăm

Stanciu-si-GalcaBucurești, 27 august 2014. Partida retur Ludogoreţ Razgrad - Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. La București, în meciul tur, Steaua a câștigat cu scorul de 1-0.

În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul stelist, Costel Gâlcă a declarat: "A început să miroasă a Champions League, lucrul acesta ne bucură. Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult. Sperăm ca noi, la finalul jocului, să ne calificăm. Sperăm să ne creăm multe ocazii şi să le concretizăm. Steaua va merge să atace, să-şi creeze ocazii de gol, este foarte important să marcăm. Este un lucru pozitiv pentru noi că ne sprijină fanii echipei ŢSKA Sofia. Noi am făcut un meci foarte bun şi nu i-am lăsat să se exprime la adevărata lor valoare la Bucureşti. Suntem optimişti, vrem să câştigăm meciul, chiar dacă şi un egal ne avantajează".

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat în cadrul aceleiași conferințe de presă: "Va fi un meci greu, diferit faţă de cel de la Bucureşti. I-am simţit foarte puternici, au echipă bună, dar noi vrem să alergăm mai mult, să ţinem mingea mai mult şi sigur ne vom bucura la final".

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitrii din Spania, având la centru pe Alberto Undiano Mallenco. Arbitrii asistenți Roberto Díaz Pérez del Palomar și Juan Yuste. Aebitrii asistenți adiționali Carlos Gómez și Javier Estrada.

Alexandru Neata; img. DolceSport

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.