Costel Gâlcă: Noi ne-am făcut meciul greu

Bogdan-Arges-VintilaBucurești, 31 august 2014. Steaua a câștigat meciul disputat sâmbătă la Chiajna cu Viitorul, cu scorul de 1-0, din penalty-ul transformat de Iancu în minutul 52.

Deși Viitorul a terminat în 9 jucători, datorită eliminărilor lui Țîru în minutul 52 și a portarului Buzbuchi în minutul 86, Steaua a tremurat pe finalul meciului, atunci când în ultimul minut, mingea șutată de Benzar din lateral, cade pe transversala porții lui Cojocaru.

Arbitrul Radu Petrescu a fost drastic atunci când a acordat două cartonașe roșii jucătorilor Viitorului și indulgent cu Toșca în minutul 41, când i-a acordat numai galben, la faultul asupra lui Benzar, care a și sângerat.

Antrenorul echipei Viitorul, Bogdan Argeș Vintilă a declarat după meci pentru Look TV, următoarele: "Este o victorie a Stelei născută dintr-o eroare de arbitraj, părerea mea. Nu consider că se dădea cartonaș roșu, în primul rând la Țîru, cred că nici nu a fost fault, după ce am văzut eu, nu am văzut reluările, iar la Buzbuchi era într-o zonă laterală, care nu influența absolut cu nimic să fie o situație de gol. Asta este viața, mă bucur că echipa a reacționat bine, mă bucură jocul lor, atitudinea lor și dăruirea de care au dat dovadă, asta îmi dă încredere pentru viitor. Până la urmă am întâlnit echipa Campioană și am reușit să facem față".

De partea cealaltă, Costel Gâlcă a declarat: "Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că am avut oportunități de a câștiga mai clar, până la urmă, au avut și ei șansa lor, au riscat mai mult, au venit cutoții în față, chiar dacă au avut doi oameni mai puțin, pentru că nu mai aveau nimic de pierdut, dar a fost o victorie de moral după încărcătura psihică care a fost la Sofia. Este pe undeva normal ca jucătorii să nu aibe aceiași concentrare. Când pierzi o calificare în ultimile minute de a intra în Grupele Champions League, normal că te afectează".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.