Costa Rica a produs a doua surpriză uimitoare într-o săptămână

Bryan-RuizBucurești, 20 iunie 2014. Costa Rica a produs a doua surpriză uimitoare într-o săptămână, după ce a câștigat meciul cu Uruguay, pentru a învinge și pe Italia și confirmă ieșirea Angliei de la Cupa Mondială 2014.

Cei din America Centrală, justifică pe deplin victoria lor pe Arena Pernambuco, datorită unui șut cu capul al lui Bryan Ruiz cu puțin timp înainte finalul primei reprize.

Fostul atacant al echipei Fulham, în prezent la PSV Eindhoven, a urmărit balonul iar șutul său cu capul a lovit mai întâi bara transversală și a depășit linia porții. Tehnologia Goal-line a confirmat decizia de a fi acordat golul a arbitrilor.

Acest rezultat, a dovedit că victoria Costa Rica împotriva Uruguay în Fortaleza nu a fost întâmplătoare și ar fi câștigat și mai confortabil dacă ar fi fost acordat un penalty, atunci când atacantul lui Arsenal, Joel Campbell a fost faultat în careu în mod clar.

Italia a fost o umbră a echipei care a învins Anglia destul de confortabil la Manaus și acum se află pe locul al doilea în Grupa D, în spatele Costa Rica. Uruguay sunt pe locul al treilea datorită diferenței de goluri.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.