Cosmin Contra își face griji pentru nervozitatea jucătorilor săi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Cosmin Contra își face griji pentru nervozitatea jucătorilor săi

Cosmin-Contra-Getafe-GranadaBucurești, 15 martie 2014. Echipa lui Cosmin Contra a reușit numai un rezultat de egalitate vineri cu Granada, scor 3-3.

În debutul său ca antrenor la Getafe, Cosmin Contra a declarat în cadrul unei conferințe de presă următoarele: "Mi-ar fi placut mai mult control după goluri. Jucătorii au devenit foarte nervoși. Au trecut trei zile de când sunt aici, avem trei obiective, recunoscând că punctul nu este bun, mai ales atunci când conduci de trei ori pe tabela de marcaj, spectatorii au fost cu echipa, am marcat trei goluri, jucători au vrut mai mult. Am fost în imposibilitatea de a oferi liniștea necesară pentru jucători."

Contra a declarat că echipa sa a început jocul bine, cu un gol al lui Ciprian Marica, în primele minute, recunoscând că el a crezut că golurile marcate pot fi liniștitoare pentru jucătorii săi, afirmând că trebuie schimbată atitudinea, trebuie să fie corectate erorile cât mai curând posibil. Mi-ar fi plăcut să avem mai mult control după goluri", conform Marca.com

Despre publicul care a fost prezent la Coliseum Alfonso Pérez, în număr de 11000, a sprijinit echipa favorită Getafe, Contra a spus că: "Vreau să mulțumesc oamenilor pentru că au veni la stadion să susțină echipa. Mi-ar fi plăcut să obținem cele trei puncte, dar nu a fost acum, poate la Bilbao vom vedea dacă putem obține ceva de acolo."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash