Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Februarie 2017

Cosmin Contra, debut cu dreptul pe banca lui Dinamo

Dinamo-Botosani-1-0-gol-Hanca

În ultima partidă din etapa a 24-a, dintre Dinamo și FC Botoșani, disputată luni pe Arena Națională, Cosmin Contra și-a făcut debutul pe banca tehnică cu o victorie, scor 1-0, după un joc de bun nivel tehnic.

Sergiu Hanca a marcat singurul gol al meciului, în minutul 69, din pasa lui Busuladzic, cu un șut pe colțul lung din interiorul careului.

Au fost multe ocazii de gol de ambele părți, iar portarul dinamovist Penedo s-a făcut remarcat pentru câteva intervenții salvatoare, la ocaziile lui Laurențiu Buș, din minutele 10, 64 și 87.

Arbitrul Horațiu Fesnic a condus în general bine meciul, singurul lucru care i se poate reproșa, a fost faza din minutul 20, atunci când Vașvari a comis henț intenționat și nu i s-a acordat al doilea cartonaș galben, el mai având unul încasat în minutul 11.

După acest rezultat, FC Botoșani va termina sezonul regular pe un loc de play-out, în timp ce Dinamo, Astra, CFR și Gaz Metan se luptă pentru ocuparea ultimelor trei locuri de play-off, în ultimele două etape rămase de disputat.

Autorul singurului gol al meciului, Sergiu Hanca, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, care ne mențin în lupta pentru play-off. A fost un meci dificil, pentru că ne-au surprins puțin, făcând un pressing avansat, dar la pauză am schimbat sistemul și am jucat 4-3-3 și am jucat mult mai bine decât în prima repriză. Mă bucur că am marcat, dar cel mai important este că am obținut toate cele trei puncte puse în joc."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii