Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Octombrie 2017

Cosmin Contra a debutat cu victorie pe banca Naționalei României, scor 3-1 cu Kazahstan

Constantin-Budescu-dubla-cu-Kazahstan

Echipa Națională a României a obținut o victorie clară, scor 3-1, în meciul cu Kazahstan, disputat miercuri la Ploiești, din cadrul Grupei E, a preliminariilor Cupei Mondiale, Rusia 2018. În debutul ca selecționer al României, Cosmin Contra a reușit să schimbe într-un timp relativ scurt, atitudinea jucătorilor și să le crească încredrea în forțele proprii.

Constantin Budescu, autorul unei duble, a fost omul meciului. Primul gol marcat de Budescu în minutul 33, a fost genial și cel mai frumos gol al carierei de jucător, a descătușat acțiunile de atac ale României. Tot Budescu reușea șase minute mai târziu, să scoată un penalty și să-l și transforme.

Claudiu Keșeru, introdus pe parcursul reprizei secunde, a marcat în minutul 73, golul de 3-0, din pasa magnifică a lui Alexandru Chipciu. Bauyrzhan TURYSBEK, a reușit să marcheze pentru Kazahstan, cu opt minute înaintea fluierului de final al elvețianului SCHAERER Sandro.

Duminică, selecționata României, fără grija calificării, fiind deja eliminată, va disputa ultima partidă din Grupa E, în deplasare cu Danemarca, o selecționată care se află încă în cursa pentru calificarea directă la Cupa Mondială din 2018.

Autorul dublei din minutele 33 și 39, Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un joc spectaculos și am obținut o victorie în cele din urmă. Nu am jucat să demonstrez numănui nimic. Eu am spus că, de câte ori voi fi chemat la Echipa Națională, o să vin și o să joc cu plăcere și să mă bucur de fotbal. La faza în care am obținut penalty-ul, am vrut să-l execut tot eu, pentru că am vrut să închei tot eu acea fază. Întotdeauna m-am simțit bine aici la Ploiești, aici am început fotbalul. Mă bucur că cei de aici m-au aplaudat și că au venit în număr mare la meci. Am câștigat doar un meci, trebuie ca încet, încet să formăm o echipă și un grup cât mai unit și să obținem rezultate pe viitor.”

”Cu Cosmin Contra pe bancă, este o atmosferă bună, a fost un plus, s-a văzut o schimbare destul de mare. Am jucat și pentru el în această seară, l-am ajutat, a fost la primul meci ca antrenor la Echipa Națională și ne bucurăm că am putut să-i oferim o victorie. Cu Danemarca, mergem la victorie, n-avem nimic de pierdut, calificarea este jucată și sperăm să facem un meci bun și acolo”, a spus în încheiere Constantin Budescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii