Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Iunie 2017

Cosmin Contra: „Suntem foarte aproape să vină mai mulți jucători”

Cosmin-Contra-iunie-2017

Aflat în cantonamentul din Slovenia cu echipa, antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a făcut luni o declarație de presă, în care spune că, așteaptă transferurile de noi jucători, în vederea începerii noului sezon competițional.

Cosmin Contra a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Suntem foarte aproape să vină mai mulți jucători și sperăm în zilele următoare, să ajungă în cantonament. În principiu, Diogo Salomao va ajunge mâine. Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine din Spania. Este profilul acela de jucător care nu-l avem în echipă și care ne va ajuta în obiectivele noastre. Poate juca bandă stângă, bandă dreaptă, în spatele vârfurilor, pe toate cele trei poziții de atac. Este un jucător echilibrant, un jucător de unu la unu, foarte bun.”

„Am fost în discuții cu foarte mulți jucători, n-au vrut să vină, asta este și ne-am reorientat. Nu este ușor, să te orientezi către alți jucători, ținând cont de cei care te refuză. Ne mai trebuie un mijlocaș central, un fundaș central, poate un vârf de atac, sau unul pe bandă, să vedem. Jeremy Bokila, (care se antrenează cu CFR, tot în Slovenia, gard în gard cu Dinamo) este un caz închis pentru mine și nimic mai mult. Până la urmă vor veni jucătorii, noi suntem outsiderii din acest campionat. Îmi convine foarte tare că se vorbește mai mult de FCSB, CFR, Viitorul și Craiova sau de celelalte echipe care sunt favorite”, a mai spus în încheiere, Cosmin Contra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii