Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Septembrie 2017

Cosmin Contra, Selecționer: „Știu că vin într-un moment greu al Echipei Naționale”

Cosmin-Contra-Selectioner-Romania

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit vineri, a validat rezilierea contractului cu Christoph Daum și totodată a validat propunerea Administrației FRF, de numire a noului Selecționer al Echipei Naționale, în persoana lui Cosmin Contra.

Ceremonia instalării pe banca Echipei Naționale, a avut loc la stadionul Arena Națională, atunci când înaintea conferinței de presă, Cosmin Contra, chiar a stat la propriu pe una dintre băncile de la marginea terenului.

Cosmin Contra, a semnat vinei contractul cu FRF, pentru o perioadă de doi ani, care cuprinde meciurile de calificare ale Echipei Naționale pentru turneul final al Campionatului UEFA EURO 2020.

La conferința de presă de la Arena Națională, alături de Cosmin Contra, au mai participat Președintele FRF, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, Președintele Comisiei Tehnice a FRF.

Noul Selecționer al Echipei Naționale, Cosmin Contra, și-a început discursul în cadrul conferinței de presă, spunând: „În primul rând, vreau să-i mulțumesc membrilor Comisiei Tehnice, pentru că m-au propus ca Selecționer al României, domnului Președinte al FRF, pentru că a acceptat această propunere, Comitetului Executiv, care în unanimitate a fost de acord cu numirea mea. Este un vis împlinit. De când am început cariera de antrenor, mi-am dorit foarte mult să antrenez Echipa Națională. Această șansă, îmi vine destul de repede în cariera mea, dar sincer, sunt pregătit pentru această provocare.”

„Știu ceea ce mă așteaptă la Echipa Națională, știu că vin într-un moment greu al Echipei Naționale și sunt încrezător că, împreună cu jucătorii, putem să schimbăm această părere despre ei în primul rând și despre Echipa Națională. Trebuie să revenim, acolo unde ne este locul, în a doua grupă valorică a fotbalului mondial și cu posibilităși să ne luptăm de la egal la egal cu marile forțe din lume. Așa s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă, dar mi-aș dori ca jucătorii să înțeleagă că, atunci când vin la Echipa Națională, trebuie să dea totul pentru această țară, trebuie să vii de plăcere. În rest nu promit altceva, decât muncă, dedicare și cu puțin noroc, să avem rezultate și să ne calificăm la Campionatul European”, a mai spus Cosmin Contra în încheierea discursului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii