Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Septembrie 2017

Cosmin Contra: „Nu am vrut să dau cu piciorul la această oportunitate”

Cosmin-Contra-Selecționer

Noul antrenor propus al Echipei Naționale, Cosmin Contra, care așteaptă validarea Comitetului Executiv al FRF, a ținut luni o conferință de presă, în care și-a expus câteva principii privind munca de selecționer la Echipa Națională.

„Pentru mine e un vis care devine realitate si nu am vrut să dau cu piciorul la această oportunitate. Domnul Negoiță a spus că a înțeles că-mi doresc foarte mult să ajung la Echipa Națională și nu s-a mai vorbit nimic despre clauza de reziliere pe care o am la echipă. Voi avea aceiași dăruire pe care am avut-o și ca jucător la Echipa Națională și să Încerc ca Echipa Națională să fie acolo unde trebuie să fie. Eu risc într-un anumit mod această despărțire, pentru că, până nu voi fi validat de Comitetul Executiv, oficial nu sunt antrenorul nimănui.”

„Știu unde intru, știu că nu sunt iubit de toată lumea, mai știu că totdeauna vor fi păreri împotriva mea, indiferent de alegerile pe care le voi face. Știu că sunt 20 milioane de antrenori, dar sper să fiu cât mai inspirat în alegerile pe care le voi face, pentru că asta trebuie să aibe un antrenor de Echipă Națională și să readuc plăcerea jucătorilor de a veni și de a da totul pentru culorile Echipei Naționale. Nu am o mare experiență, ca să zic, dar am 15 ani de antrenorat. Vor apărea tot timpul în presă articole care să mă discrediteze. Eu știu ce am muncit până acum, nimeni nu mi-a făcut cadou nimic în viață, dar nu se știe niciodată ce se întâmplă în fotbal”, a spus în încheiere Cosmin Contra.

Cosmin Contra, a fost prezent luni seara, în tribunele stadionului Astra, alături de Mihai Stoichiță, Președintele Comisiei Tehnice a FRF, pentru a vedea la lucru mai mulți jucători din partida Astra- FC Viitorul, încheiată cu scorul de 3-1.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii