Cosmin Contra: Cred în şansele noastre
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Cosmin Contra: Cred în şansele noastre

Cosmin-Contra-august-2013Bucuresti, 02 august 2013. În urma rezultatului de egalitate, 1-1, încheiat ieri seara între Petrolul și Vitesse Arnhem, Cosmin Contra speră într-un rezultat favorabil peste o săptămână în deplasarea pentru jocul retur de la Arnhem.

Golul egalizator al petroliștilor a fost ănscris de Grozav, cu 6 minute înainte de fluierul final. Pentru Vitesse a înscris in prima parte a reprizei secunde Reis din penalty.

Tehnicianul echipei Petrolul a declarat pentru Digi Sport următoarele."Eu sunt încrezător în şansele noastre acolo. Este un rezultat greu, dar este un rezultat care încă ne oferă şanse de calificare. Indiferent dacă a fost sau nu penalti, am fi meritat victoria, pentru că am fost mai buni în seara aceasta şi asta ne oferă speranţe pentru săptămâna viitoare. Petrolul a demonstrat că nu este o echipă care să se apere, ci e o echipă care joacă un fotbal plăcut, un fotbal cu multe ocazii. Dacă reuşim să materializăm măcar jumătate din ocaziile pe care ni le creăm, cred că vom fi o echipă greu de bătut. Cred că Petrolul e pe un drum bun. Nu m-a surprins cu nimic Vitesse Arnhem. În retur putem să marcăm, nu unul, ci mai multe goluri".

Antrenorul echipei Vitesse Arnhem, Peter Bosz, a spus pentru același post de televiziune: "Sunt mulţumit de rezultat. Cred că ambele echipe păstrează şanse de calificare. Petrolul a atacat mai mult, mai ales în prima repriză, dar în partea secundă cred că am reuşit să punem probleme şi noi. Acest 1-1 este un scor bun pentru noi avînd în vedere presiunea în care am jucat. Sînt mulţumit de jucătorii mei. Concluzionînd, pot spune că am venit aici să cîştigăm şi ne întoarcem cu un rezultat bun în perspectiva dublei manşe. A fost o plăcere să jucăm aici, la fel cum este o plăcere să evoluezi într-o cupă europeană. Atmosfera a fost realmente fantastică, şi, ţinînd cont de acest fapt, pot spune că Petrolul a avut în public al 12-lea jucător. Petrolul este o echipă bună, căreia va trebui să-i acordăm atenţie în meciul retur. Sînt fericit că nu va avea suporterii alături la meciul de pe stadionul nostru"

Au evoluat următoarele formații: Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo Alves, Benga, Guilherme - Hoban, De Lucas - Boudjemaa (Morar '72), Hamza (Abel Camara '69), Grozav - Dore (Teixeira '63);

Vitesse Arnhem:  Velthuizen - Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt - Vejinovici (Van der Struijk '75), Kazaişvili, Janssen - Ibarra, Reis, Kakuta (Chanturia '24).

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash