Corona Braşov la primul punct în Liga 1, obţinut tocmai cu Dinamo
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Corona Braşov la primul punct în Liga 1, obţinut tocmai cu Dinamo

Corona-DinamoBucuresti, 17 august 2013. Cu Dănciulescu pe banca de rezerve tot meciul, în schimb cu noii jucători aduşi, cum ar fi Pape Ndaw, Fai, care nu aleargă şi nu joacă nimic, Dinamo trebuie să fie mulţumită cu punctul scos la Braşov.

Strategia lui Ionuţ Negoita este una de neînţeles, a cumpărat jucători ieftini, mai mult a desfiinţat şi echipa a doua, pe motiv că a fost eliminată din Cupa României.

Antrenorul gazdelor Nicolae Manea a declarat pentru Digi Sport: "Mă bucură acest punct obținut în compania lui Dinamo. Sunt mulțumit de evoluția lor ca atitudine. Îi felicit pentru punctul pe care l-au luat. Sper să facem o echipă care să se bată cu șanse pentru salvarea de la retrogradare."

 "Puteam să câștigăm partida, am înțeles că a fost penalty la acea fază. Dinamo nu mai este echipa care a fost, se găsește într-o fază de formare. Sunt nemulțumit că nu am câștigat, am avut ocazii să o facem.", a mai spus Nicolae Manea. 

Danuț Lupu, fostul mijlocaş al echipei Dinamo, a declarat la Digi Sport: "Eu cred că Dănciulescu poate influența acel vestiar, dar nu a fost folosit deloc. Ca să construiești o echipă nouă trebuie să o construiești în jurul unor jucători mai bătrâni. Dănciulescu aleargă mai mult decât toți tinerii din echipă".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash