căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Rapid | Gheorghe Copos

Copos: Rapid nu a ştiut că s-au dat bani în plus la vânzarea lui Bratu. Bravo celor care i-au încasat!

Gheorghe-CoposGeorge Copos a spus, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde a fost audiat în dosarul transferurilor de jucători, că Rapid nu a ştiut până la declanşarea anchetei că pentru Florin Bratu s-a încasat un milion de dolari în plus, finanţatorul clubului felicitându-i pe cei care au primit aceşti bani.

Referitor la tranferul jucătorului Bratu, Copos a declarat că acesta a fost vândut pentru 1.750.000 de dolari, bani încasaţi efectiv de la Galatasaray Istanbul, pentru care clubul Rapid a plătit impozit la stat. Copos a subliniat că nu a aflat decât după declanşarea cercetărilor din dosar că "alte persoane" au încasat de la Galatasary încă un milion de dolari.

"Nu ştiu cine a încasat celelalte sume, până la 2.700.000 de euro, pentru că eu eram doar finanţator. FC Rapid n-a ştiut niciodată că s-au mai încasat şi alte sume de bani decât după declanşarea anchetei. Iar cei care le-au încasat, bravo lor! Bravo lor că au venit cu banii în România, iar România şi cluburile de fotbal au încasat sute de milioane de euro, care au ajuns în bugetul de stat, respectiv în bugetele cluburilor", a declarat în instanţă Gheorghe Copos.

Copos a mai spus în faţa instanţei că, în cazul jucătorului Cristian Dulca, transferul s-a făcut pe baza legilor în vigoare la acea vreme, iar statul român nu a fost păgubit în niciun fel. Omul de afaceri a probat afirmaţiile sale cu documente financiare, respectiv cu balanţe de plăţi şi bilanţul contabil, precum şi cu acte care atestă faptul că suma integrală primită de la clubul la care a fost vândut Dulca, a fost declarată şi impozitul plătit la stat.

Sursa: Mediafax

   
    Add to Mixx!

 

 

 

 

Clasament Liga 1

mail to: fotbalfl@gmail.com 

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash