căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Liga 1 | Rapid, 21 aprilie 2010

Copos: Am făcut un nou împrumut la bancă. Jucătorii vor avea salariile în conturi până la ora 18.00

   
    Add to Mixx!

George_CoposAcţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a făcut un nou împrumut la bancă şi jucătorii giuleşteni vor avea salariile în conturi până la ora 18.00.

"Astăzi am făcut un nou împrumut la bancă şi până la ora 18.00 jucătorii vor avea salariile în conturi. Sunt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Nu ştiu exct pe ce lună s-au plătit salariile, nu mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra astăzi în conturi", a spus Copos.

Oficialul rapidist a afirmat că nu are informaţii cu privire la faptul că jucătorii au refuzat să se antreneze miercuri. "Eu nu am informaţii că ieri (n.r. - miercuri) au refuzat să se antreneze, eu ştiu că au avut zi pentru refacere şi asta au făcut. Totul este în regulă acum la echipă, am vorbit şi cu Şumi (n.r. - antrenorul Marius Şumudică), m-am întâlnit astăzi cu el. Este şi el afectat de aceste lucruri, dar mergem înainte pentru că avem obiective de îndeplinit în acest sezon", a precizat Copos.

Componenţii formaţiei Rapid au refuzat să se antreneze, miercuri seară, la baza Pro Rapid, în semn de proteste faţă de neplata salariilor pe ultimele luni. Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, jucătorii nu au decis dacă protestul de miercuri seară seară va fi continuat şi la şedinţa de pregătire programată pentru joi seară.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash