căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Echipa Nationala | 15 iunie 2011

Contractul dintre Victor Piţurcă şi FRF va fi semnat săptămâna viitoare

Victor_PiturcaPreşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că acordul dintre Victor Piţurcă şi forul pe care îl conduce va fi semnat săptămâna viitoare, după şedinţa Comitetului Executiv, programată la data de 20 iunie.

"În ce priveşte discuţiile cu Piţurcă, acestea s-au derulat rapid, în trei zile. Contractul îl vom semna cel mai târziu săptămâna viitoare, trebuie prezentat în Comitetul Executiv, şi totul va fi în regulă. Cred că e corect ca în momentul când reuşim calificarea să discutăm de perioada imediat următoare, şi dacă e totul în regulă, lumea mulţumită, putem face un nou contract", a spus Sandu.

Tehnicianul Victor Piţurcă, prezentat oficial, miercuri, ca selecţioner al naţionalei.

Piţurcă va fi antrenorul echipei naţionale de la 1 iulie 2010 până la 30 noiembrie 2015, conform anunţului preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

"Voi avea salariul lunar de 35.000 de euro, adică 450.000 de euro anual. În cazul calificării la Euro-2012 voi primi 800.000 de euro. În a doua campanie voi primi un bonus de 500.000 de euro, dacă naţionala se va califica la CM, iar în a treia campanie vor primi 350.000 de euro, dacă voi îndeplini obiectivul", a declarat Piţurcă.

Staful tehnic al noului selecţioner este format din Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Florin Marin, Martin Tudor (antrenor cu portarii).

Sursa: Mediafax

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash