Contra, atac fin la adresa arbitrului Marius Avram
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Contra, atac fin la adresa arbitrului Marius Avram

Dinamo-PetrolulBucuresti, 22 septembrie 2013. La conferința de presă organizată după partida Dinamo-Petrolul, 1-1, Cosmin Contra, îl atacă fin pe arbitrul partidei Marius Avram, căruia îi reproșează anularea unui gol valabil al lui Dore și un henț în careu al lui Rus. Cu toate acestea, Cosmin Contra nu îl bănuiește de rea intenție pe Marius Avram.

”Eu cred că Marius Avram a încercat să ducă un meci greu la bun sfârșit. Mie mi s-a părut că-l atinge în mână pe Rus la acea alunecare, la golul lui Dore am înțeles că nu a pus mâna pe el și nu a faultat. Cred că aceste decizii au afectat rezultatul final. La faza lui Bălgrădean nu am văzut bine faza, nu știu dacă ar fi meritat roșu”.

Tehnicianul Petrolului, își laudă elevul, fiind vorba de rezerva Albin, autorul golului egalizator, spunând că va fi un jucător de perspectivă.

”Albin încă nu și-a arătat nici jumătate din potențial. A ajuns nepregătit, am convenit cu el să joace doar 45 de minute, a jucat foarte bine. E un jucător cu o explozie extraordinară, cu o forță și o tehnică foarte bună și cu o lovire a mingii bună. A culminat toată evoluția cu un gol și am fost foarte mulțumit. Guilherme era cel desemnat să bată penalty, pentru că la antrenamente a demonstrat că e cel mai constant în a înscrie la aceste faze.”

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash