Conte: Visul nostru, Juve în finală
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Conte: Visul nostru, Juve în finală

Antonio-ConteBucurești, 04 aprilie 2014. În prima manșă a sferturilor Europa League, Juventus a învins joi pe Lyon cu scorul de 1-0, prin reușita lui Bonnuci din minutul 85. Partida a avut loc la Lyon pe Stade de Gerald. Antrenorul lui Juve, Conte după victorie împotriva echipei Lyon în sferturile Europa League a declarat: "Tevez a avut o mica problema la aductor, a fost un pic plin de energie".

Antonio Conte explică valoarea pierderi cauzate de Tevez, dar reasigura fanii alb-negru: "nu a fost o leziune musculară, deja acest fel de supărare a mea a avut succes împotriva Parma".

Tehnicianul apoi spune despre jocul împotriva Lyon: "În prima jumătate am avut dificultăţi din cauza atitudinii celor de la Lyon, care au jucat închis în jumătate proprie. În ciuda acestui fapt, am avut două posibilităţi. Au fost bine la început, dar apoi, în timp ei au avut probleme din punct de vedere fizic. Aceasta este o realizare majoră, mi-a placut mentalitatea jucătorilor din echipa mea."

Conte a mai spus, conform Corriere dello Sport: "Anul trecut ne-am oprit la sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar în acest an suntem singura echipă italiană rămasă în Europa şi încercăm să avansăm cât mai mult posibil. Ar fi frumos să jucăm finală pe stadionul nostru, dar există încă mai multe meciuri de disputat".

 Conte răspunde în legătură cu recenta înfrângere cu Napoli: "Nu-mi place să pierd dar uneori eșecul poate fi și sănătos aşa cum sa întâmplat la Florenţa. După acest joc am ridicat ritmul, dar Juve știe când cade. Suntem mari si vaccinați, ştim ce înseamnă să porți acest tricou." În cele din urmă Conte îl laudă pe Garcia: "Pot doar să vorbesc despre el, e uimitor ce calitate are. El este puternic în duelurile unu la unu, dar trebuie să credem mai mult in talentul său. El poate face diferenţa chiar intr-o echipa mare. Ma bucur pentru Vucinic: trebuie să-l folosim şi să îi permitem să intre în formă. Va reveni la acest final de sezon ".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash