Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Noiembrie 2017

Constantin Budescu, în dialog cu fanii Echipei Naționale

Constantin-Budescu-dialog-fani

Aflat în cantonamentul Echipei Naționale, în vederea disputării amicalelor cu Turcia și Olanda, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, Constantin Budescu, component al clubului FCSB, a răspuns la câteva întrebări adresate pe pagina oficială Facebook a FRF de fani, într-un montaj video difuzat marți de site-ul FRF.

Întrebat, cum sa simțit când a fost convocat pentru prima dată la Echipa Națională, Budescu a răspuns: „Am fost foarte emoționat și în același timp, foarte bucuros, îmi doream să ajung la Echipa Națională, așa cum își dorește orice jucător și mă bucur că și acum sunt aici.”

La a doua întrebare, dacă l-ar sfătui pe băiatul său să se apuce de fotbal când va fi mare, Budescu a spus: „Da, l-aș sfătui să se apuce de fotbal, întrucât este un sport foarte frumos, dar dacă nu o să-i placă, nu o să-l oblig.”

Un user l-a întrebat, care a fost cel mai important eveniment din cariera de fotbalist, iar Constantin Budescu i-a răspuns: Probabil cel mai emoționant a fost când am marcat două goluri cu Feroe și am obținut calificarea la Campionatul European.”

Un alt fan, îl întreabă dacă și-ar alege ca coechipier un fotbalist, care nu mai este în activitate, pe ce post și de ce. Budescu a răspuns: „L-aș alege pe Francesco Totti, îmi place foarte mult de el, chiar îl simpatizam când juca, am avut și ocazia să joc contra lui și a fost un fotbalist extraordinar.”

Întrebat de alt user, dacă nu ar fi fost fotbalist, ce alt sport sau alt domeniu și-ar fi ales. Budescu a spus: „Mi-aș fi ales tot ceva legat de sport, probabil tenisul de câmp.”

România va juca meciul amical cu Turcia, joi, 9 noiembrie, orele 20:15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Celălalt meci amical al României, cu Olanda, este programat a se disputa pe Arena Națională, marți, 14 noiembrie, orele 21:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii