Constantin Budescu a revenit la Astra, marcând golul egalizator cu FC Voluntari

 

Aflată la ultima partidă, fără Șumudică pe bancă, Astra Giurgiu deabia a reușit un scor egal (1-1), în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, în partida din cadrul etapei a 6-a, disputată duminică.

Laurențiu Marinescu, a reușit la startul reprizei secunde deschiderea scorului, pentru Voluntari, în urma unui șut puternic din afara careului. Pentru giurgiuveni, a egalat Constantin Budescu, aflat la prima partidă după revenirea în Liga 1, în minutul 64, din pasa excelentă a lui Denis Alibec.

 Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Îmi pare rău că, n-am obținut victoria în această seară, am pierdut din nou două puncte și nu este bine pentru noi. Sper ca după această pauză de campionat, să ne pregătim un pic, să ne încărcăm bateriile și să revenim mai puternici".

"Suntem într-o situație mai delicată, probabil ne-am axat mai mult pe calificarea în Grupele Europa League, a fost și o oarecare oboseală și asta se vede în joc, dar sperăm să ne odihnim în această pauză și să nu mai facem pași greșiți", a spus în încheiere Budescu.

După această partidă, Astra ocupă poziția a 11-a în clasament cu 5 puncte, în timp ce Voluntari se află pe locul 5 cu 8 puncte.


 


 


ziare