București, 03 Septembrie 2016

Conferință de presă susținută de Cristi Săpunaru, cu o zi înaintea meciului cu Muntenegru

 

Cu o zi înaintea meciului cu Muntenegru din startul preliminariilor Cupei Mondiale 2018, din Rusia, Cristi Săpunaru a fost desemnat să vină la conferița de presă de la Cluj, locul unde se desfășoară partida, preluată de televiziunea Dolce Sport.

Încrezător într-un debut cu victorie al tricolorilor, Cristi Săpunaru, a spus următoarele: "Începem o campanie nouă, o campanie care este importantă pentru noi ca țară. De 20 de ani, nu ne-am calificat la un turneu mondial și cred că, aceste meciuri trebuie să le tratăm toate ca pe o finală. Prima finală este împotriva celor de la Muntenegru, se joacă la noi acasă și suntem sută la sută pregătiți să câștigăm acest meci".

Întrebat, întrucât numele său a fost vehiculat ca un posibil căpitan al Echipei Naționale, Cristi Săpunaru a răspuns: "Ați văzut și dumneavoastră că antrenorul Daum, a spus într-o conferință de presă, că sunt anumiți jucători care ar fi de luat în seamă pentru banderola de căpitan. Oricare dintre noi, care va purta banderola pe mână, trebuie să se simtă onorat, pentru că joacă pentru cei 23 de milioane de români și nu știu dacă este ceva mai frumos să fii căpitanul Naționalei și să fii numărul 1 presupun".

Legat de starea gazonului, care nu este așa cum ar trebui să fie, Săpunaru a răspuns: "Nu știu nimic până în momentul de față, vom merge mâine să vizităm stadionul, să vedem cum este și abia mâine ne vom face o impresie despre gazon".

Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, vor comenta în direct partida la televiziunea TVR 1, duminică, începând cu orele 21.45, de pe stadionul Cluj Arena.

Autor, Alexandru Neață