București, 11 Noiembrie 2016

Conferință de presă, la Arena Națională, cu o zi înaintea meciului cu Polonia

Dragos-Grigore-nov-2016

Cu o zi înaintea partidei cu Polonia, la stadionul Arena Națională, a avut loc Conferința de presă, după antrenamentele oficiale ale celor două combatante.

Fundașul Dragoș Grigore, a declarat următoarele: "Ne dorim să facem un meci bun cu Polonia și la sfârșitul celor 90 de minute să fim bucuroși. Urmează al 4-lea meci, în care voi purta banderola de căpitan. Încă de la începutul campaniei, de la meciul cu Muntenegru, am încercat să fiu același, să dau încredere coechipierilor și tuturor celor care au încredere în mine. Se simte o oarecare presiune, așa cum am mai spus-o. Antrenamentele au fost la fel. Nu ne mai putem permite să pierdem puncte acasă. Deja am făcut-o contra Muntenegrului. Ne dorim ca mâine, să fim într-o formă bună și să câștigăm meciul."

În continuare, Dragoș Grigore a mai spus: "Cred că numai are niciun rost să-l prezint pe Lewandowski. Știe toată lumea că este un jucător important, foarte bun, însă noi ne pregătim pentru întreaga echipă a Poloniei, pentru că în fotbalul actual, întreg grupul este important. Mă bucură revenirea lui Vlad, la Echipa Națională. Dacă vom face cuplu mâine seară, sper să o facem bine și să demonstrăm că avem valoare."

"Sunt sigur că polonezii vor intra în teren cu gândul de a câștiga meciul. Din puntul meu de vedere, va fi un meci foarte dificil, foarte greu, dar sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să facem față cu brio", a spus Dragoș Grigore în încheiere.

Partida de vineri de pe Arena Națională, dintre România și Polonia, din cadrul Grupei E, a calificărilor pentru Campionatul Mondial 2018, va începe la orele 21:45 și va fi televizată în direct de TVR1.

Autor, Alexandru Neață