București, 17 Noiembrie 2018

Conferința de presă a selecționerului Cosmin Contra, cu o zi înaintea meciului cu Lituania

Cosmin-Contra-nov-2018

Vineri, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, selecționata României a susținut antrenamentul oficial, înaintea meciului cu Lituania, programat a se disputa sâmbătă, de la orele 21:45, pe stadionul Ilie Oană, din cadrul Ligii Națiunilor.  

Meciul se va disputa fără spectatori, fiind transmis la televiziune de canalul Pro TV, România având terenul propriu suspendat pentru două meciuri, în urma deciziei Comisiei de Disciplină a UEFA. Tot sâmbătă, de la ora 16:00, Serbia se va confrunta cu Muntenegru, meci hotărâtor cu privire la șansele României de a prinde unul din primele două locuri ale grupei 4, seria C, din Liga Națiunilor.

Selecționerul României, Cosmin Contra a declarat în conferința de presă susținută la Mogoșoaia, următoarele: „Sunt realist, am pierdut acele două puncte cu Muntenegru și acum am fi fost pe primul loc. Așteptăm ce se întâmplă după accidentarea lui Mitriță la antrenamentul din această seară, medicul deja îl vede. Spunea că îl doare destul de tare, vom vedea cum evoluează. Cred că avem soluții să îl înlocuim pe Mitriță, dacă nu poate fi apt de joc.”

Întrebat de faptul că, potrivit unui cotidian de sport, FRF ar trata cu Gică Hagi, preluarea Echipei Naționale, Cosmin Contra a declarat: „Nu citesc. Voi sunteți siguri că Federația a vorbit cu Gică Hagi? Eu n-am simțit nimic. Eu sunt concentrat pe ceea ce fac la Echipa Națională, în restul cancanelor care se întâmplă în presa din România și zvonurilor, ceea ce se vinde în momentul de față, nu mă interesează. Sunt taxat pentru munca de zi cu zi la Echipa Națională și să încerc să termin cât mai bine această grupă din Liga Națiunilor. Ce se va întâmpla pe viitor, antrenorii suntem în orice moment în posibilitatea de a nu mai fi. Cea mai mare încredere, am simțit-o din partea conducerii Federației, în munca pe care o depun la Echipa Națională.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dunarea-FCSB-2-1-Cupa

Citește și: Dunărea Călărași se califică în Sferturile Cupei României, după victoria cu FCSB, scor 2-1

În ultima partidă a Optimilor Cupei României, disputată Joi la Călărași, jucătorilor echipei conduse de pe bancă de Dan Alexa, le-au fost suficiente,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X