București, 22 Noiembrie 2019

Conferința de presă a lui Viorel Moldovan, înaintea partidei dintre CFR Cluj și Chindia

../Imagini-008-2019/Viorel-Moldovan

Etapa a 17-a din Liga 1, debutează vineri cu partida de la Cluj, dintre liderul campionatului, CFR Cluj și ocupanta locului 10, Chindia Târgoviște, partidă ce va începe de la orele 20:30, fiind arbitrată de Iulian Călin.

Cu o zi înaintea partidei, Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „În perspectiva jocului de vineri seara, împotriva CFR-ului, din punctul nostru de vedere și mă refer aici la efectivul jucătorilor, toată lumea este pregătită, mai puțin Mihai Voduț, care este accidentat. Sperăm să-l recuperăm și pe Daniel Florea. Ne așteaptă un joc foarte dificil, împotriva Campioanei, echipă angrenată și în cupele europene, în Europa League, cu un parcurs excepțional până în acest moment, cu 9 puncte strânse, împotriva unor adversari foarte buni. Vreau să-i felicit pe această cale.”

„Știm foarte bine ce ne așteaptă la Cluj și numai dacă facem un joc bun, am reuși să luăm punct sau puncte, chiar dacă avem în față o echipă de mare valoare, cu un lot atât numeric cât și valoros foart bun și cu o paletă largă din partea lui Dan Petrescu, de a alege soluțiile pentru fiecare joc. Eu cred că în acest meci și după această pauză, va juca împotriva noastră cu formula de bază, în perspectiva jocului pe care-l va avea joia viitoare, împotriva lui Lazio. Nu avem absolut nimic de pierdut, mergem la Cluj să jucăm fotbal, să propunem fotbal de calitate și să reușim să obținem ceva de la acest joc”, a spus în încheiere Viorel Moldovan. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Chelsea-Ajax-4-4

 

Citește și: Chelsea și Ajax au terminat egal, în cel mai frumos joc al serii din grupele Champions League

Chelsea și Ajax, s-au confruntat marți pe stadionul Stamford Bridge din Londra, într-unul din cele mai frumoase meciuri ale serii din grupele...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X