Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 15 August 2016.

Conferința de presă a lui Pep Guardiola, înaintea confruntării cu Steaua

Pep Guardiola Luni, pe Arena Națională, înaintea antrenamentului oficial, al echipei Manchester City, în vederea confruntării cu Steaua, de marți, în play-off-ul Champions League, tehnicianul celor de la City, Pep Guardiola a susținut o conferință de presă.

Declarația lui Pep Guardiola, a fost preluată de televiziunea Digi Sport. Antrenorul "cetățenilor", a început conferința de presă spunând: "Nu sunt aici pentru că aș vrea să fiu cel mai bun antrenor din lume, sunt aici, pentru ai ajuta pe acești băieți și să anticipez ce-i va aștepta într-un joc de Champions League, să găsesc soluții".

"Am urmărit multe jocuri ale Stelei și am respect pentru această echipă. Important este să înscriem cel puțin un gol, pentru că în UEFA Champions League, acest lucru este destul de important, mai ales în deplasare și acești jucători, cum spuneam, trebuie ajutați să dea tot ce este mai bun din ei", a mai adăugat Guardiola.

În continuare, Pep Guardiola a mai declarat, după ce a fost întrebat de ce a fost lăsat pe banca de rezerve în jocul din campionatul intern, cu Sunderland, Joe Hart și dacă va avea urmări în meciul cu Steaua: "De când am devenit manager la Manchester City, am petrecut mult timp cu Joe Hart, totul este perfect, comportament ireproșabil, este un profesionist desăvârșit".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.