București, 27 Iunie 2019

Conferința de presă a lui Mirel Rădoi și George Pușcaș, cu o zi înaintea semifinalei U21, cu Germania

../Imagini-005-2019/Radoi-si-Puscas

Miercuri, la Bologna, în incinta stadionului Renato Dall'Ara, unde se va disputa joi, semifinala EURO-2019, Under 21, dintre Germania și România, de la orele 19:00, selecționerul României U21, Mirel Rădoi, însoțit de atacantul George Pușcaș și de ofițerul de presă al FRF, au susținut o conferința de presă, transmisă Live în format video, pe pagina oficială de Facebook a FRF.

În cadrul conferinței de presă, selecționerul Mirel Rădoi, a declarat următorele: „Va fi un meci destul de atractiv, aș putea să spun, pentru că, mâine seară Germania este echipa care are cele mai multe goluri date, România și Spania (semifinalistă, ce se va confrunta cu Franța), sunt la egalitate, deci un meci între două echipe care înscriu goluri. Mâine seară, va trebui să înscriem, pentru că, în ultima partidă n-am făcut-o și trebuie să arătăm că suntem echipa de pe locul doi, cu cele mai multe goluri înscrise. Dacă reușim să nu primim gol și să fim organizați, putem pune probleme mari Germaniei.”

Atacantul George Pușcaș, a declarat următoarele: „Mâine va fi un meci frumos și important. Cred că ar trebuie să ne bucurăm toată lumea de acest moment, să trăim acest meci așa cum a fost, când am venit aici la primul meci, fără presiune, cu plăcerea de ajuca fotbal. Este un moment important pentru țara noastră, pentru fotbalul nostru. Noi jucătorii, suntem pregătiți să abordăm meciul cel mai bine cu Mister. Știm toți ceea ce avem de făcut și nu ne rămâne decât mâine, la ora meciului să fim pregătiți pentru asemenea semifinală de anvergură mare.”

Mirel Rădoi, a răspuns la întrebarea unui jurnalist, cu privire la atuu-rile echipei Germaniei, spunând: „Sunt destul de periculoși atunci când au mingea, sunt dinamici, schimbă pozițiile de regulă atunci când au posesia. Chiar dacă pierd posesia, în preajma mingiei fac un pressing destul de agresiv. Dacă nu vom fi foarte receptivi, atunci când recuperăm mingea să știm exact zonele pe care să le exploatăm, putem întâmpina probleme destul de mari!”

Cu o zi înaintea meciului, erau vândute un număr de peste 18 mii tichete de acces, la meciul care va fi arbitrat de o brigadă din Israel, având la centru pe Orel Grinfeld. Arbitrajul video assistant, va fi condus de italienii Marco Guida și Michael Fabri.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Mirel-Radoi

 

Citește și: Mirel Rădoi: Jucătorii trebuie să se autodepășească la acest Campionat European

Tricolorii U21, aflați în cantonamentul din Italia, au efectuat vineri un ultim antrenament în locația de la Bagno di Romagna, urmând ca sâmbătă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X