București, 10 Ianuarie 2019

Conferința de presă a lui Mihai Teja și Florentin Matei, înainte de stagiul pregătirilor din Spania

../Imagini-dec-2019/Mihai-Teja-si-Florentin-Matei

Mihai Teja, noul antrenor al echipei FCSB, a participat la conferința de presă, susținută miercuri, alături de noua achiziție, Florentin Matei, care a revenit la FCSB după opt ani, înaintea turneului de pregătire din Spania.   

În cantonamentul care va dura două săptămâni la Marbella, lotul de jucători se va deplasa în după amiaza zilei de joi. FCSB va intâlni, în trei partide amicale, echipele FC Luzern, Shanghai Shenhua și Dynamo Kiev.

După conferința de presă, a urmat și primul antrenament al jucătorilor sub conducerea lui Mihai Teja, întrucât cu o zi înainte, a fost efectuată vizita medicală.

În debutul conferinței de presă, antrenorul Mihai Teja a spus: „Mă bucur că fac parte din familia Stelei, am revenit la echipa unde am fost trei ani de zile antrenor secund și la care am fost și junior. Sunt onorat, dar în același timp este o provocare foarte mare pentru mine. Îmi doresc să fac performanță cu Steaua și să putem să câștigăm campionatul, acesta fiind obiectivul.”

Noua achiziție, Florentin Matei a declarat: „Sunt foarte fericit că mă întorc acasă, după opt ani, știu ce însemană Steaua, am crescut aici și sper să mă integrez cât mai repede în joc și să facem lucruri frumoase împreună.”

În continuare, Mihai Teja a fost întrebat de ce a acceptat oferta, declarând: „Pentru mine, este un pas înainte pentru cariera de antrenor. Cred că este cea mai bună echipă din țară. Steaua este obișnuită tot timpul cu accederea în grupele europene, ori în Champions League, ori în Europa League. În ultimii 12-13 ani, a fost o prezență constantă și îmi doresc foarte mult, cu această echipă să ajung acolo în grupele europene.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Imagini-dec-2019/Mihai-Teja-la-Palat

Citește și: Mihai Teja, la instalarea oficială la FCSB: N-am venit pentru bani, am venit să-mi croiesc un drum în viață

Finanțatorul echipei FCSB, Gheorghe Becali, a instalat oficial joi antrenorul echipei, după despărțirea de Nicolae Dică,...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X