Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 August 2017

Conferința de presă a lui Jorge Jesus, antrenor Sporting, cu o zi înaintea returului cu FCSB

Jorge-Jesus-2017

Marți, cu o zi înaintea returului dintre FCSB și Sporting, din play-off-ul Champions League, antrenorul echipei Sporting, a susținut o conferință de presă, în care s-a referit la starea gazonului de pe Arena Națională, a cărui înlocuire a fost finalizată duminică și la meciul propriu zis, ce va avea loc miercuri de la orele 21:45.

Partida tur de la Lisabona, disputată în urmă cu o săptămâna, s-a terminat la egalitate, 0-0. Meciul din această seară, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, având la centru pe Cüneyt Çakır.

În cadrul conferinței de presă, preluată de televiziunea Dolce, Jorge Jesus a declarat: „Indiferent dacă este bun sau nu gazonul, noi nu ne vom căuta scuze în acest lucru. Am colaborat cu cei de la UEFA, tocmai pentru a proteja acest teren. Nu asta va fi o problemă pentru echipa mea mâine. Pentru asta, ar însemna că ne vom califica sigur.”

„Pentru noi, este foarte importantă Liga Campionilor, nu doar financiar. Să fii în Liga Campionilor, înseamnă mare lucru. Să nu uităm că și eu am fost pus în situația de a disputa două finale de Europa League și este foarte important să joci acolo. Vrem neapărat să aducem puncte și Portugaliei, pentru că noi am avut de suferit. Steaua, are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Forța lor este ofensivă. Budescu este un jucător foarte important la fazele fixe. Fiipe Teixeira, este în continuare tânăr, exact cum l-am cunoscut, pe vremea când avea 16 ani. Am fost primul său antrenor. Teixeira, gândește foarte bine jocul și poziționarea în teren. Dacă stadionul va fi plin, va fi o atmosferă foarte frumoasă”, a mai declarat în încheiere, Jorge Jesus.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii