București,17 August 2017

Conferința de presă a lui Gheorghe Hagi, înaintea primei manșe cu Salzburg

Gheorghe-Hagi-august-2017

Cu o zi înaintea meciului tur, din play-off-ul UEFA Europa League, dintre FC Viitorul și Salzburg, antrenorul echipei FC Viitorul, a susținut conferința de presă, în care a spus că este optimist în privința dublei cu Salzburg, campioana Austriei.

În cadrul coferinței de presă susținută miercuri, tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat: „Este o dublă importantă cu Salzburg pentru calificarea în grupe. Și noi și ei, avem în comun anumite lucruri, sunt două echipe campioane, două echipe tinere, care investesc în tineri și care joacă un fotbal ofensiv, lăsând la o parte, că noi am uitat să mai marcăm.”

În continuare, Gheorghe Hagi a mai declarat: „Aceste lucruri pe care vi le-am spus, mă fac să cred că și mâine și în meciul al doilea pe care-l avem la ei, o să iasă o dublă importantă, frumoasă și sperăm ca după cele două manșe, noi să ieșim câștigători. Am încredere în echipă, am avut această pauză, după luna care am trecut-o jucând din trei în trei zile, am avut două zile pauză. Ne antrenăm de trei zile și se pare că lucrurile sunt bune. Am văzut jucătorii cu entuziasm, motivați. Abia așteaptă să jucăm meciul și sperăm să facem un meci foarte bun și un rezultat pozitiv, acasă.”

„Adversarul, are mai mult ca noi, o istorie mult mai mare, ani mai mulți, bani mai mulți, puternici, cu experiență, dar sperăm ca noi, să o facem mai bine ca ei. Cu mentalitate bună, cu încredere și cu curaj, sperăm să ne ridicăm la înălțimea meciului. Nu avem nimic de pierdut, trebuie să jucăm cu curajul pe care-l avem și fotbalul care îl știm. Important este să marcăm goluri și să avem spiritul de a câștiga meciul”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Partida dintre FC Viitorul și Salzburg, se va disputa astăzi, pe stadionul Central din Ovidiu, fiind transmisă la televizune de postul TVR1, cu începere de la orele 21:45 și va fi arbitrată de o brigadă din Anglia, având la centru pe Anthony Taylor.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii