București, 25 Aprilie 2018

Conferința de presă a lui Gheorghe Hagi, înaintea meciului cu CSU Craiova din etapa a 7-a

Gheorghe-Hagi-aprilie-2018

Miercuri, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a susținut o conferință de presă, înaintea meciului din deplasare cu CSU Craiova, care va avea loc sâmbătă, de la orele 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco.

Gheorghe Hagi a declarat următoarele: „Va fi o deplasare din care sper să iasă un meci foarte bun din toate punctele de vedere. Ambele echipe vin cu gândul de a câștiga, vezi ultimul rezultat al Craiovei, care ne face să gândim că putem accesa locul trei. Mangia a făcut lucruri extraordinare de când este la Craiova, a adus echipa la o stabilitate constantă, pot juca și finala Cupei. Sunt bine organizați în teren, este o echipă care nu trebuie să-i dai spații, altfel vor domina jocul. În afara terenului, nu este nicio presiune, nici din partea noastră, nici de-a lor. Mățan are o problemă și nu va fi prezent, Voduț și-a revenit, în rest nu sunt alte probleme de lot.”

Întrebat de ultimele declarații apărute în presă dintre cele două contracandidate la titlu, FCSB și CFR Cluj, Gheorghe Hagi a spus: „Întrebați-i, eu nu pot să vorbesc pentru alții, Am văzut că au început să-mi facă și formația! Este ultima pe care am putut să o văd în România. Învăț în fiecare zi câte ceva care nu are legătură cu fotbalul. Începi să faci strategia la altă echipă, cu cine să joace, de ce l-a băgat pe unul sau pe celălalt. Domnilor, vedeți-vă de bucătăria voastră și vedeți pe cine băgați, ce obiective aveți, fiți responsabili de ce faceți. Nu încercați să mutați diversiunea în altă parte. Să nu îmi dea mie lecții, pentru că aici nu suntem la Steaua, să facă alții echipa. Aici o face antrenorul, cum vrea el, este dreptul meu!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii