București, 01 Ianuarie 2020

Conferința de presă a lui Frank Lampard, înaintea partidei Brighton v Chelsea, din prima zi anului 2020

../Imagini-010-2019/Frank-Lampard

În cadrul conferinței de presă susținută de Frank Lampard, antrenor Chelsea, înaintea primului meci oficial al echipei sale, ce va avea loc în prima zi a anului 2020, în deplasare cu Brighton, tehnicianul a declarat printre altele că, principala țintă pentru el, este să facă concurență pentru titlu în Premier League.

În prezent, albaștrii sunt cu 20 de puncte în spatele celor de la Liverpool, iar în timp ce Lampard recunoaște decalajul dintre Chelsea și partea de sus a clasamentului, obiectivul ramâne greoi, dar el crede ca își poate transforma echipa într-o adevărată concurentă la titlu până la sfârșitul acestei ediții de campionat.

Pentru prima partidă a anului, ce va începe la ora 14:30 și va fi transmisă la televiziune de Eurosport 1, Frank Lampard, nu poate conta pe serviciile atacantului Olivier Giroud, accidentat, a fundașului Reece James, accidentat și el.

Declarația lui Frank Lampard, înaintea primei partide a anului 2020

Frank Lampard, și-a început conferința de presă, conform site-ului oficial al clubului Chelsea, spunând: „Acesta trebuie sa fie obiectivul. Avem interdicție la transferuri și de acum trebuie să ne uităm mai mult la jucătorii tineri. Odata ce vom putea începe sa aducem jucători, iar tinerii jucători se vor maturiza, vor deveni mai buni. Deocamdata, accentul este pus pe întâlnirea cu Brighton, din deplasare, animată de antrenorul Graham Potter în acest sezon. Ne-au demonstrat un joc bun în septembrie, când două goluri marcate în repriza a doua, ne-au asigurat primul nostru succes de acasă al campionatului. Am urmarit ultima partidă a lui Brighton împotriva Arsenalului cu câteva saptamâni în urmă. Nu am nicio iluzie despre cât de greu va fi meciul.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Balasa-nr-33

 

Citește și: U Craiova câștigă greu în fața unei echipe FC Voluntari, care este cu un picior în liga secundă

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, într-o partidă a etapei a 21-a, Universitatea Craiova, după un joc slab și fără orizont, obține o victorie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X