București, 20 Noiembrie 2019

Conferința de presă a lui Daniel Pancu, înaintea derby-ului de miercuri, cu UTA Arad

../Imagini-008-2019/Daniel-Pancu-conferinta-presa

Meciul restanță din cadrul etapei a 10-a, din Liga a 2-a, dintre Rapid și UTA Arad, se va disputa miercuri 20 Noiembrie, de la orele 14:00, pe stadionul din Regie și va fi condus la centru de o brigadă de arbitri, având la centru pe Flueran Viorel Nicusor, din Craiova.

Având în vedere situația din clasment a celor două echipe, cu istorie și tradiție în fotbalul românesc, locul 1- UTA, cu 32 puncte din 15 jocuri și locul 5- Rapid, cu 28 puncte din 16 jocuri, ambele echipe luptă pentru promovarea în Liga 1, considerăm că este un derby și vom asista la un meci deschis și frumos.

Însoțit de mijlocașul Rareș Lazăr, Daniel Pancu a susținut marți conferința de presă, de dinaintea partidei cu UTA, punând tunurile pe brigăzile de arbitrii, care au condus până în prezent jocurile Rapidului, nemulțumit de prestațiile acestora. Ofițerul de presă a declarat în cadrul conferiței de presă, faptul că, Clubul Rapid a trimis la FRF un material video, în care sunt demonstrate unele greșeli de arbitraj luate împotriva Rapidului, în partidele disputate până în prezent.

În deschiderea coferinței de presă, antrenorul Daniel Pancu a declarat: „Întâlnim liderul campionatului, acest lucru s-a întâmplat și săptămâna trecută la Mioveni, o echipă foarte bună, susținută din toate punctele de vedere. O echipă cu un antrenor care cunoaște foarte bine Liga a 2-a și nu întâmplător este pe prima poziție. Pe lângă jocul solid practicat în multe etape pe care am putut să-i urmăresc, când aveam timp, mi se pare că nu au nicio greșeală împotriva lor, în acest campionat. S-au făcut presiuni asupra noastră și săptămâna trecută, să mutăm jocul nostru de sâmbătă, pentru duminică și al lor, să-l mute de duminică, sâmbătă, lucru care nu l-am înțeles niciodată. Vorbeam chiar mai devreme de arbitraje, iar așa cum am mai spus după ultimul joc, rapidiștii nu au nevoie de mila nimănui niciodată, nu au nevoie de ajutor, au nevoie decât să fie arbitrați corect, pentru ca acest lucru înseamnă respect pentru tradiție, suporteri și pentru calitatea fotbalului românesc. Ne plângem că nu avem intensitate și orgolii în prima ligă, lucru care duce la scăderea nivelului fotbalului.

În încheiere, Daniel Pancu a mai spus: „Nerespectând cluburile de tradiție, pentru că sunt greșeli foarte grave împotriva noastră, așa cum au fost, cu fluctuații, cu scăderi de formă, cu arbitrajele corecte, cred că eram pe locul 1. Nu vrem nimic nici de la jocul de mâine, nu avem nevoie de ajutorul nimănui, doar să se respecte clubul, tradiția și istoria. Aceste greșeli s-au adunat de-a lungul timpului și puteau să mă coste, chiar pe mine. Absolut toată lumea are de câștigat cu echipele de tradiție în prima ligă, pentru că ați văzut cu ce intensitate se joacă în acest sezon.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Viitorul-Chindia-3-0

 

Citește și: După victoria din partida cu Chindia, FC Viitorul este noul lider în Liga 1, cel puțin pentru o zi

Prima partidă a etapei a 15-a din Liga 1, disputată vineri la Ovidiu, între FC Viitorul și Chindia Târgoviște, s-a încheiat cu victoria trupei lui Gică Hagi...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X