București, 07 August 2019

Conferința de presă a lui Dan Petrescu, înaintea primei manșe cu Celtic

../Imagini-006-2019/Dan-Petrescu-aug-2019

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut marți o conferință de presă, înaintea dublei manșe cu Celtic, din turul 3 preliminar al Champions League, ce va avea loc joi, de la orele 21:00, la Cluj.

Întrebat de jurnaliștii prezenți, dacă în urmă cu câțiva ani, a discutat despre posibilitatea de a antrena Celtic, Dan Petrescu a spus: „Un prieten, m-a invitat în Scoția, dar în acel moment eram la alt club, cu un contract foarte bun și i-am răspuns acestui agent că sunt foarte interesat să antrenez Celtic, dar sunt sub contract cu altă echipă și nu vreau să plec. Cred că atunci eram la Dinamo Moscova, sau ceva de genul. Nu mai rețin exact despre ce club era vorba, dar eram sub contract. Știu că Celtic a venit cu o ofertă, dar din păcate pentru mine, nu era momentul potrivit. Am fost foarte aproape să accept oferta.”

Întrebat, care a fost motivul pentru care a refuzat oferta, Dan Petrescu a spus: „Pentru că aveam un contract și le promisesem celor de acolo că voi rămâne.”

Dan Petrescu a mai fost întrebat, dacă a vorbit cu Neil Lennon despre ofertă, răspunzând: „Nu știu cine m-a sunat, dar a fost cineva de la club. Dacă acceptam, ar fi fost fantastic pentru mine. Cred că orice antrenor din lumea asta și-ar dori să o antreneze pe Celtic.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/CFR-Astana-3-1

 

Citește și: CFR Cluj învinge Astana și va juca cu Maccabi Tel-Aviv, în turul 2 preliminar al Champions League

CFR Cluj, printr-o mobilizare exemplară, a reușit în returul cu Astana să răstoarne rezultatul din tur (0-1) și să învingă cu 3-1, în partida...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X