București, 18 Octombrie 2019

Conferința de presă a lui Dan Petrescu, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și U Craiova, de sâmbătă

../Imagini-008-2019/Dan-Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut joi o conferință de presă, înaintea derby-ului ultimei etape a turului Ligii 1, cu Universitatea Craiova, programat a se disputa sâmbătă, începând cu orele 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Situația din clasament înaintea acestui derby, a celor două echipe, este următoarea: CFR Cluj, locul 1, cu 24 puncte; Universitatea Craiova, locul 3, cu 23 puncte. Este de precizat faptul că, ambele echipe nu au avut victorii cu o etapă înainte, CFR Cluj a pierdut în deplasare partida cu FC Viitorul, iar craiovenii au înregistrat o remiză pe Ion Oblemenco, cu Politehnica Iași.

În cadrul conferinței de presă, Dan Petrescu a declarat următoarele: „A fost o pauză competițională binevenită pentru noi, se strânseseră iar niște meciuri, jucate la rând cu multe deplasări. Rămâne de văzut dacă și la meci vom avea atitudinea pe care o avem la antrenament. Toată săptămâna, jucătorii s-au antrenat foarte bine, meciul amical pe care l-am făcut cu Sănătatea, tot așa, a fost o atitudine bună a jucătorilor. Acum rămâne ca eu să fiu inspirat și să aleg cei mai în formă jucători, pentru că sunt foarte mulți jucători la dispoziție. În afara lui Peteleu, accidentat, restul toți jucătorii sunt pregătiți și apți să joace 100% cu Craiova.”

„Craiova este mult mai puternică cu jucătorii pe care i-a adus, de când a venit Pițurcă, l-a adus pe Mățel, Ivan, a revenit Koljic, s-a reîntors și Fortes. În atac sunt mult mai puternici acum, îl au pe Koljic, Ivan și Mihăilă care este într-o formă extraordinară, Bărbuț. Sezonul trecut nu au fost așa de puternici, mai ales că l-au pierdut pe Koljic, după o accidentare gravă. Este clar că și experiența lui Pițurcă este importantă și va fi un meci pe muchie de cuțit. Mi-aș dori foarte mult să vină fanii la meci, tot timpul la meciurile importante ne-au ajutat. Aș vrea să vină câți mai mulți fani la meci și să ne ajute la acest meci”, a mai spus în încheiere Dan Petrescu. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Lewandowski-Bayern

 

Citește și: Gnabry, mijlocaș Bayern: Cred că ultima dată când am marcat patru goluri, a fost când eram copil !

Marți, pe Tottenham Hotspur Stadium, într-un meci al grupei B din Champions League, Tottenham a fost învinsă categoric de Bayern, scor 7-2...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X