București, 11 Mai 2018

Conferința de presă a lui Dan Petrescu, înainte de penultima etapă a play-off-ului Ligii 1

Dan-Petrescu-conferinta-de-presa-Cluj

Înaintea meciului din deplasarea de duminică de la Giurgiu, cu Astra, CFR Cluj se află pe prima poziție a clasamentului, cu 44 puncte, cu un punct peste ocupanta locului secund FCSB și cu 9 puncte peste ocupanta locului 3, CSU Craiova.

Vineri, la Cluj, înaintea deplasării la Giurgiu, antrenorul Dan Petrescu a susținut o conferință de presă, exprimând-uși nemulțumirea de planificările jocurilor echipelor de pe primele două locuri care se bat pentru cucerirea titlului.

Dan Petrescu a declarat în cadrul conferinței de presă următoarele: „Nu înțeleg de ce în play-off, noi am jucat mereu înaintea FCSB și ei au jucat după noi. Nu cred că este fair-play, pentru că în funcție de rezultatul nostru, ei vor ști cum să abordeze meciul de la Craiova. Normal ar fi fost ca ambele echipe să joace în aceiași zi și la aceiași oră. Este o greșeală mare, după opinia mea, a celor care organizează competiția.”

”Presiunea cea mai mare va fi pe noi, pentru că întâlnim cea mai în formă echipă din play-off, care în ultimele patru meciuri, are cele mai bune rezultate, pentru că au făcut 10 puncte. Nimeni nu a reușit acest lucru în ultimele patru meciuri. Se pare că antrenorul lor, de când a găsit sistemul cu cinci fundași, a găsit o balanță, a găsit echilibrul și rezultatele sunt pozitive. Suntem conștienți că va fi meciul cel mai important al sezonului pentru noi, dar în același timp și pentru Astra este cel mai important meci, pentru că dacă vor câștiga, vor reuși să iasă pe locul trei, ceea ce la începutul play-off-ului, nu le-ar fi dat nimeni nicio șansă”, a mai spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii