București, 14 Iulie 2017

Conferința de presă a lui Cosmin Contra, cu o zi înaintea startului noului sezon

Dinamo-start-editia-2017-2018

Cu o zi înaintea debutului în sezonul competițional 2017-2018, la clubul Dinamo a avut loc o conferință de presă, în care au fost prezentate noile achiziții de către managerul general Adi Mutu, în timp ce antrenorul Cosmin Contra și Ionel Dănciulescu, au discutat despre jocul din prima etapă de la Ploiești cu Juventus București și despre adversara rezultată din tragerea la sorți de vineri, Athletic Bilbao, din turul trei preliminar al Europa League.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra a declarat în cadrul Conferinței de presă preluată de televiziunea Digi, următoarele: „Începe campionatul și avem o deplasare foarte periculoasă, jucăm împotriva unei echipe care a promovat anul acesta la pas, din Liga a 2-a. Am urmărit Juventus București în trei meciuri pe care le-au avut în această pregătire de vară și este o echipă bine așezată în teren, de Daniel Oprița. Știu ce joacă, jucători care nu au foarte mare nume în prima divizie, dar care dau totul pe teren și dacă nu vom lua meciul în serios, mâine vom avea surprize. Eu cred că băieții sunt pregătiți fizic și mental, pentru a face un meci bun mâine și de a câștiga primele puncte în campionat.”

„Sunt bucuros că, toți jucătorii pe care i-am dorit se află printre noi. Sunt sigur că Nascimento, care este aici, alături de mine, este pregătit pentru că a făcut pregătirea cu CFR Cluj și poate juca. Katsikas, este pe zi ce trece într-o formă foarte bună. Paul Anton nu a pierdut foarte mult. Să vedem Albin, care este la primul antrenament, cum se regăsește. Salomao este foarte bine, pentru că a prins aproape toată pregătirea. Până la meciul cu Bilbao, este important să obținem două victorii în campionat, astfel ca să plecăm cu un moral bun”, a mai spus în continuare Cosmin Contra.

În încheiere, Cosmin Contra a spus că Dinamo are un mic avantaj cu Bilbao: „Singurul nostru mic avantaj este că vom avea două jocuri oficiale în picioare până la ora jocului cu ei. Prima dată trebuie să începem cu dreptul campionatul acesta. Eu imi respect adversarul de mâine foarte tare și mă deranjează că nu se vorbește de meciul de mâine și se vorbește mai mult de meciul de peste 10 zile. Avem timp să vorbim de Bilbao în tot acest timp.”

Dinamo va evolua în prima etapă a campionatului sâmbătă, în deplasare, la Ploiești pe stadionul Ilie Oană, cu nou promovata Juventus București, de la orele 21:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii