București, 05 Iunie 2018

Conferința de presă a lui Bogdan Lobonț, cu o zi înaintea retragerii din activitatea de fotbalist

Bogdan-Lobont-retragere

Aflat în cantonamentul echipei Naționale de la Mogoșoaia, în vederea amicalului cu selecționata Finlandei de marți, portarul Bogdan Lobonț a susținut o ultimă conferință de presă, în calitate de jucător, alături de selecționerul Cosmin Contra.

În vârstă de 40 de ani, portarul Bogdan Lobonț, actualmente legitimat la AS Roma, are 85 de selecții la echipa Națională a României.

În cadrul conferinței de presă, preluată de televiziunea Telekom, Bogdan Lobonț a spus: „Sunt bucuros că am ales eu retragerea, nu a ales-o nimeni, Ce las în spate? Las 21 de ani de fotbal profesionist și plus alții de la grupele de juniori de la Hunedoara, unde am început să joc fotbal. Las în spate, o pagină importantă de istorie, acum am avut pagina, încep să scriu la următoarea. Practic, este o pagină albă, pe care trebuie să o umplu. Sunt un număr de peste 200 de jucători cu care am petrecut fiecare zi la Echipa Națională, din momentul în care am fost convocat. De la fiecare, am învățat câte ceva, pe fiecare l-am considerat profesorul meu.”

„Echipa Națională, pot să spun că mi-a dat totul. Este un lucru extraordinar să știi că poți să joci pentru țara ta. Este o onoare pentru orice jucător să îmbrace măcar o dată tricoul Naționalei. Cu siguranță, pot să vă spun că mă văd antrenor, selecționer, nu știu, rămâne de văzut cum va fi antrenorul Bogdan Lobonț. Sunt antrenori, care le cer portarilor să joace avansat. Pătura este scurtă, ia tu un gol de la centrul terenului, mai ai siguranța ca să ieși tu să joci avansat, nu și atunci ai pierdut”, a spus în încheiere Bogdan Lobonț

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Florin-Bratu-victorie-Dinamo-la-Chiajna

 

Citește și: Dinamo, la a patra victorie consecutivă în play-out, învinge Concordia la Chiajna, scor 4-0

Sâmbătă, Dinamo câștigă cu un scor categoric, 4-0, meciul de la Chiajna cu Concordia, după o replică lamentabilă a gazdelor...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X