București, 11 Iulie 2019

Conferința de presă a lui Bogdan Andone, cu o zi înaintea partidei cu Milsami Orhei

Bogdan-Andone-si-Tanase

FCSB își începe prima partidă oficială a sezonului, într-o confruntare din cadrul primului tur preliminar din Europa League, cu echipa Milsami Orhei, din Republica Moldova.

Partidă ce va avea loc joi, de la orele 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Norvegia, având la centru pe Kristoffer Hagenes.

Miercuri, tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Andone însoțit de mijlocașul Florin Tănase, au susținut o conferință de presă, dedicată primului meci oficial al sezonului.

Florin Tănase a început conferința de presă și declarat următoarele: „Este primul meci oficial, trebuie să începem bine, cu o victorie. Sper să marcăm repede și să ne facem jocul mai ușor.”

Antrenorul Bogdan Andone a spus: „Este un meci important, indiferent dacă este meci de Europa sau în campionat, începutul este foarte important. Suntem optimiști, așteprăm cu nerăbdare meciul, băieții s-au pregătit foarte bine în această perioadă și sperăm să facem un meci bun, atât ca rezultat cât și ca joc. Moruțan nu joacă, fiind accidentat de la meciul cu Mioveni. Meciul cu Milsami nu este simplu, ei sunt la jumătatea campionatului, au terminat turul, deci au ritm de joc. Pentru noi este primul joc în noul sistem, cu anumiți jucători noi în echipă. Dacă vom juca cum ne dorim, trebuie să cîștigăm și la un scor ca să ne permită să abordăm meciul retur mai bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

 

Loading...

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Romania-U21-semifinale

 

Citește și: EURO U21 ǀ Performanță istorică! Selecționata României-U21, în semifinale

Ultima partidă din faza grupelor, în care urma să se decidă încă două semifinaliste, dintre Franța și România, disputată luni la Cesena, s-a încheiat cu un scor alb...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X