Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 14 Iunie 2016.

Conferința de presă a lui Anghel Iordănescu, cu o zi înaintea meciului cu Elveția

Anghel Iordanescu Marți, selecționerul Anghel Iordănescu, însoțit de jucătorii Cristi Săpunaru, Alex Chipciu și Claudiu Keșeru, au susținut o amplă conferință de presă, cu o zi înaintea meciului decisiv cu Elveția din Grupa A, care va avea loc la Paris.

Fundașul Cristi Săpunaru, a fost întrebat dacă și-ar dori să joace în Premier League, a spus, zâmbind: "Orice jucător și-ar dori să joace în Premier League, nu știu dacă am înțeles eu bine întrebarea".

O altă întrebare pentru cei trei jucători, este să comenteze faptul că, selecționerul Elveției vede România favorită în această partidă.

Alex Chipciu a răspuns: "Cred că avem o echipă foarte bună și că va fi un meci echilibrat. Poate antrenorul lor a vrut să ne facă favoriți, pentru a ne relaxa. Am bătut Elveția într-un meci amical, chiar la ei acasă, acum câțiva ani. Noi vom intra pe teren la fel de motivați și nu ne va relaxa acest lucru. Cred că va fi un meci la fel de greu ca cel cu Franța".

Keșeru a spus: "În primul rând nu știu care este echipa de mâine, doar nea Puiu o știe. Este clar că, îmi doresc foarte mult să joc acest meci și voi fi motivat 150%. După aceea, vorbim mâine".

Săpunaru a răspuns: "Fiecare meci este foarte dificil, pentru că sunt echipe valoroase, fiecare are stilul propriu de joc. Elveția a demonstrat în primul meci că este o echipă, care-și dorește să se califice mai departe și este o echipă care joacă un fotbal frumos. Trebuie să ne facem treaba pe teren și să jucăm ceea ce știm și să ne asigurăm cele trei puncte, dacă vrem să trecem mai departe".

Despre importanța meciului cu Elveția de mâine, selecționerul Anghel Iordănescu a spus: "Trebuie să fim realiști. Sunt sigur că va fi un meci greu, un meci în care ambele echipe pot câștiga. Echipa Elveției este valoroasă, din lotul de 23 jucători, au 18 jucători care joacă în campionate tari. În afară de aceasta, este o echipă cu mare experiență. Sper să nu mă înșel, din 2004, echipa Elveției a participat aproape la toate competițiile majore, Campionat European, Campionat Mondial și din acest punct de vedere sunt convins că va fi un meci dificil. Ce a fost cu Franța, a trecut, avem viitorul în față și totul va depinde de Echipa noastră Națională și sper ca băieții să repete jocul bun cu Franța, să fie hotărâți, determinați, concentrați și motivați, pentru că obiectivul FRF este ieșirea din grupe".

Iordănescu a mai spus, în încheiere: "Suntem preocupați să nu mai primim goluri, dar în același timp am marcat cu Franța, am marcat un gol Ucrainei, cinci goluri Georgiei. Georgia care, a bătut în ultimul meci de pregătire Spania. Astea sunt semne care ne dau speranțe. Să sperăm că mâine nu vom mai primi niciun gol și vom reuși în continuare să marcăm".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.