București, 15 August 2017

Conferința de presă a FCSB, cu o zi înaintea meciului din deplasare cu Sporting

Denis-Alibec-august-2017

În incinta stadionului José Alvalade, din Lisabona, cu o zi înaintea partidei din play-off-ul Ligii Campionilor, dintre Sporting și FCSB, Nicolae Dică, antrenorul FCSB, însoțit de atacantul Denis Alibec, au susținut o conferință de presă, după care a urmat antrenamentul oficial, stabilit la ora aproximativă de începerea partidei.

Atacantul Denis Alibec, în deschiderea conferinței de presă, preluată de televiziunea Digi, a spus: „Ne pare rău că Budescu, Bălașa și poate Teixeira, nu vor fi alături de noi, datorită accidentărilor, dar vom încerca să jucăm și fără ei și să o facem foarte bine. Întâlnim o echipă foarte grea mâine și ne vor lipsi cei trei. I-am urmărit de câteva ori pe cei din apărarea Sporting-ului, normal ca orice echipă și ei au puncte slabe și sperăm să profităm de ele. Sporting este o echipă foarte importantă în Europa, cu jucători foarte mari și normal că va fi un meci foarte greu aici. Avem nevoie de atitudine, de încredere în noi și cred că vom rezista în fața celor de la Sporting.”

”Chiar dacă nu scoatem un rezultat bun, la retur, Arena Națională va fi plină, așteptăm fanii și sperăm să nu-i dezamăgim. Am trecut printr-o perioadă mai proastp, dar important este să câștige echipa, nu neapărat să marchez eu, poate dau două pase de gol, cine știe”, a mai spus în încheiere Denis Alibec.

Partida dintre Sporting Lisabona și FCSB, se va disputa marți, de la orele 21:45, fiind arbitrată de o brigadă din Germania, având la centru pe Felix Brych și va fi transmisă în direct de posturile de televiziune, Pro TV și Dolce Sport.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii