Conferință de presă a selecționerului Christoph Daum

Marți, după a doua zi de pregătire a Echipei Nașionale, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, selecționerul Christoph Daum, a susținut o conferință de presă, pentru a prezenta problemele de ultimă oră din cadrul echipei.

Începând de marți, selecționerul l-a chemat la lot pe Bogdan Vătăjelu, având în vedere că nu mai poate conta pe Alin Toșca, care are probleme medicale, fiind trimis înapoi la echiipa de club.

Selecționerul Christoph Daum, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Keșeru simte probleme la genunchi și cred că este mai bine să nu se mai antreneze cu lotul. Nu este ieșit din calcule. Așa s-a întâmplat și cu Florin Andone, care a spus că a simțit ceva. I-am spus să nu forțeze, nu trebuie să ne asumăm niciun risc".

Selecționerul a fost întrebat despre Denis Alibec, care acum joacă și dacă merită să vină la Echipa Națională, răspunzând: "Credeți că este pregătit? Ați văzut în jocul cu West Ham că au fost câteva situațiiîn care a fost mai puțin temător. Trebuie să îi lăsăm puțin timp să își revină".

Christoph Daum, a fost întrebat și despre Ianis Hagi, dacă ar putea fi convocat, spunând: "Are 17 ani, are tot viitorul în față. Da, da, da!"

Despre starea terenului de le Cluj, Daum a spus: "Nu, terenul nu va fi groaznic. Nu cred acest lucru. Dar nu vă pot răspunde nici dacă va fi perfect. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe noi decât pe gazon. Ce ar însemna să ai cel mai bun gazon și echipa să nu joace așa cum trebuie? Obiectivul nostru este să controlăm jocul, să avem posesia. Trebuie să atacăm, chiar și fără să avem posesia, adică să recuperăm mingea cât mai curând posibil".


 


 


ziare