București, 29 Aprilie 2017

Concordia v CSM Poli Iași, scor 0-0, în primul meci al etapei a 8-a, din Play-out

Concordia-Iasi-0-0-play-out

În prima partidă din etapa a 8-a, din play-aut-ul Ligii 1, disputată vineri la Chiajna, Concordia și CSM Poli Iași, au terminat nedecis, scor 0-0. Meciul pentru ambele echipe a fost unul al contrastelor, ieșenii nu au pierdut de 9 etape, în timp ce gazdele nu au reușit o victorie de 10 etape.

În urma accidentării portarului ieșenilor Grahovac, înlocuitorul acestuia, italianul Caparco, avea să-și salveze echipa de la multe situații de gol iminente, printre care cele din minutele 37, 39, 45, la ocaziile lui Marian Cristescu, Ovidiu Herea și respectiv Ronaldo Deaconu.

Repriza a doua, a fost una mai echilibrată, fără ocazii mari de gol, iar fluierul final al arbitrului Sebastian Colțescu, avea să consfințească o partidă în care ambele tabere au fost mulțumite de rezultat, deși Concordia merita victoria, după ocaziile avute în prima repriză.

Atacantul echipei Concordia, Marius Pena, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Aveam nevoie astăzi de cele trei puncte, ca de aer. Din păcate nu reușim să câștigăm și ne afundăm din ce în ce mai mult. După un început mai greu al nostru, cred că am controlat jocul, ne-am creat destul de multe ocazii clare de gol, dar n-am reușit să marcăm, n-am fost lucizi în fața porții și asta ne costă! Sperăm ca din următoarele două meciuri vitale pentru noi, să scoatem șase puncte și astfel să scăpăm de la retrogradare. Sunt meciuri de șase puncte și tocmai de aceea trebuie tratate cu mare atenție, întrucât jucăm cu contracandidate, ASA și Pandurii."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii