Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 09 Aprilie 2016.

Concordia termină la egalitate, meciul din play-out cu Petrolul, scor 1-1

Concordia-Petrolul, 1-1Concordia Chiajana termină la egalitate cu echipa de pe utumul loc, Petrolul Ploiești, scor 1-1, în primul meci al etapei a 6-a din play-out, disputat vineri.

Cu toată evoluția bună din play-out, în care a strâns 9 puncte din 6 etape, clasând-use pe locul doi al play-out-ului, dacă nu am ține cont de punctele din sistemul regulat al competiției. Zestrea mică de puncte a Concordiei din sistemul regulat, o trage mult în jos în clasamentul play-out, fiind în prezent, pe poziția de baraj pentru rămânerea în Liga 1.

Petrolul, cu Ionel Gane pe bancă, a început meciul bine, Victoraș Astfaei reușind să deschidă scorul în minutul 53, pentru ca din minutul 56, să evolueze în 10 oameni. Bucșa este eliminat, primind cartonașul roșu pentru că și-a ținut adversarul în careu, datorită unei gafe a portarului Cobrea. Au fost egalați în minutul 57, din penalty-ul transformat de Christian Obodo.

Atacantul Concordiei, Marius Pena, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Astăzi nu am reușit să câștigăm, din păcate situația noastră devine din ce în ce mai critică. Ne afundăm de la etapă la etapă. Cele trei puncte de astăzi erau elementare pentru noi și ni le doream. Aveam nevoie de ele pentru a rămâne aproape de celelalte contracandidate. Din păcate am obținut doar un punct și vom vedea ce vom face cu Voluntari".

"Noi ne dorim foarte mult, să nu rămânem pe locul de baraj și să stăm liniștiți la finalul campionatului. Practic, este cte un meci de 6 puncte la fiecare etapă. Vom încerca să luăm trei puncte la Voluntari și vom vedea ce se va întâmpla în continuare", a spus în încheiere Marius Pena.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.