Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Aprilie 2016.

Concordia și Steaua, vor disputa finala Cupei Ligii Adeplast

Dinamo-Concordia, scor 1-1, Cupa Ligii

Joi, pe stadionul din Ștefan Cel Mare, Dinamo și Concordia, au disputat cea de-a doua manșă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, la capătul căreia scorul a fost 1-1. Datorită victoriei înregistrate în prima manșă, scor 3-0, Concordia se califică în finală, scor general 4-1.

Dinamo a deschis scorul în minutul 14 prin Gnohere, iar Concordia a egalat prin Bucurică, în minutul 77.

Dinamo a rămas în zece oameni din minutul 26, atunci când Vlad Olteanu a primit cartonașul roșu, pentru fault asupra lui Bărboianu.

Faza controversată din minutul 11, a fost contestată de dinamoviști, atunci când portarul Bălgrădean a făcut henț în afara careului, primind numai cartonaș galben din partea arbitrului de centru George Găman, deși dinamoviștii solicitau să i se acorde cartonaș roșu.

Pe finalul meciului, minutul 86, Gabriel Giurgiu de la Concordia a fost și el eliminat, atunci când calificarea era deja asigurată pentru elevii lui Adrian Falub.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, fiind contactat telefonic, a comentat după meci faza controversată, la televiziunea Digi, spunând: "Cred că Bălgrădean merita roșu la acea fază, pe următorul considerent: În afara suprafeței de pedeapsă, dacă portarul joacă mingea cu mâna, va fi pedepsit la fel ca orice alt jucător. El a oprit o situașie clară de a înscrie un gol, în calitate de ultim apărător. Cu privire la eliminarea lui Olteanu, arbitrul a procedat corect, fiind un fault grosolan".

Antrenorul dinamoviștilor Mircea Rednic, a declarat: "Este greu să joci 10 contra 11. Nu am înțeles deloc maniera de arbitraj a acestui arbitru, și nu-i prima oară, a mai fost o semifinală la Tg. Jiu. După părerea maea, la faza cu Bălgrădean, a fost roșu clar și dai roșu la un fault la mijlocul terenului, nu știu cât a fost de clar. Poate arbitrul a fost depășit de meciul important, Dinamo cu Chiajna".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.