București, 04 Octombrie 2016

Concordia și Pandurii, au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 11-a

Luni, s-a disputat la Chiajna și ultima partidă a etapei a 11-a, între Concordia și Pandurii, la capătul căreia scorul a fost 0-0, deși ilfovenii au avut mai multe ocazii clare de gol.

David Lazar, portarul echipei Pandurii, a avut câteva intervenții de excepție, iar atunci când nu a mai putut interveni, l-a ajutat bara. Astfel în minutul 39, Bucurică a șutat din mijlocul careului, mingea nimerind bara transversală. În minutul 65, același portar a reușit să evite golul la șutul cu capul al lui Constantinescu.

Din minutul 85, Pandurii au evoluat în 10 oameni, Obodo fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Petre Grigoraș a introdus apoi în teren un fundaș, Bunoza în locul lui Țucudean, reușind să conserve rezultatul.

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Petre Grigoraș, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Cred că am fost norocoși în seara asta, pentru că, pe final Concordia au avut vreo două situații de a înscrie și puteam pierde această partidă. Am avut și o eliminare, una peste alta, trebuie să fim mulțumiți de punctul câștigat. Noi veneam după două înfrângeri consecutive și chiar dacă n-am reușit un joc strălucit, pe un teren care nu prea le convine jucătorilor".

"Până la urmă, este un punct muncit, felicit jucătorii pentru atitudine. Trecem prin momente grele și din alt punct de vedere. Jucătorii au ajuns cam la limita răbdării cu situația delicată care este la club. Așteptăm săptămâna aceasta, să vedem ce decizii se vor lua. De acum înainte, îmi va fi foarte greu să-mi motivez jucătorii", a mai declarat Petre Grigoraș.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate