București, 17 Decembrie 2016

Concordia și CSU Craiova, au terminat la egalitate, în primul meci din etapa a 21-a

Concordia-Craiova-0-0-etapa-21

Vineri, pe stadionul din Chiajna și pe un ger năprasnic, Concordia și CSU Craiova, au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima partidă a etapei a 21-a. După această etapă, campionatul se întrerupe și va continua începând cu 04 Februarie 2017.

Meciul a fost unul de uzură, în care craiovenii au dat impresia că au controlat jocul, lipsind-ule ocaziile clare de gol.

Cea mai mare ocazie de gol a aparținut Concordiei, în minutul 64, prin Bucurică, care a trimis mingea în bara transversală, în urma unui șut plasat din interiorul careului.

Oaspeții reclamă un penalty neacordat, în minutul 3, la Rocha, care a fost faultat în careu și a primit cartonaș galben pentru simulare.

După acest rezultat, CSU Craiova, ocupă locul al 4-lea în clasament, cu 37 puncte, în timp ce Concordia ocupă locul 12, cu 17 puncte.

Antrenorul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Pe lângă gerul care l-am îngjițit, am suferit și o frustrare pe acest final de joc, pentru că am atacat în continuu. Când am avut ocazii am ratat, dând pe lângă poartă, când am dat bine, a apărat Bălgrădean. Am ratat încă o ocazie pentru ca să fim o zi sau două pe primul loc, dar ar trebui să învățăm din această experiență și să ne facem un lot cu jucători eficienți."

Despre arbitraj, Gheorghe Mulțescu a spus: "A fost o rușine. În prima repriză am avut penalty, neacordat, două ofsaid-uri care n-au fost, care puteau să fie ocazii de gol. A lăsat jocul agresiv. A fost inimaginabil."

Autor, Alexandru Neață