București, 07 Iulie 2017

Concordia pierde pe propriul teren, meciul cu FCSB, scor 2-1

Concordia-FCSB-1-2-etapa-4

Într-un meci al etapei a 4-a din Liga 1, disputat duminică, Concordia Chiajna a rezistat echipei FCSB până în minutul 86, atunci când Denis Man, a marcat golul victoriei echipei pregătite de Nicolae Dică.

De precizat că, elevii lui Vasile Miriuță au deschis scorul în minutul 53 prin Marian Cristescu, fiind egalați în minutul 76, prin golul frumos marcat de Daniel Benzar.

Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al stadionului din Chiajna, pe o căldură sufocantă, în fața unor tribune neîncăpătoare pentru importanța jocului.

Antrenorul echipei Concordia, Vasile Miriuță, a declarat după eșecul cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Ne-am închis bine în prima repriză, au fost momente când am pus presiune pe ei, am marcat acel foarte frumos gol, la centrarea lui Fota și apariția lui Cristescu, senzațional. Eu zic că, la ora actuală, echipa joacă cum își dorește, 60-70 de minute. Mai avem de lucrat încă, suntem de puțin timp împreună. Echipa este pe un drum bun, am pierdut pe mâna noastră, dar pe viitor atunci când vom avea 1-0, vom încerca să păstrăm rezultatul.”

După victoria la limită obținută de FCSB, Concordia ocupă locul 12 în clasament, cu un singur punct din 4 jocuri, în timp ce FCSB se situează pe locul 3, cu 10 puncte, atâtea câte au și echipele de pe locurile 1 și 2, FC Botoșani, respectiv CFR Cluj, despărțite de golaveraj.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii