București, 28 Octombrie 2017

Concordia pierde meciul din deplasare cu CSM Poli Iași, scor 3-1, în primul meci al etapei a 16-a

Faza-meci-Iasi-Concordia-3-1

Eșecul de pe teren propriu din etapa a 15-a, în fața echiepei CSU Craiova, a lăsat urme în jocul Concordiei, pierzând astfel al doilea meci consecutiv, în partida disputată vineri la Iași cu CSM Poli Iași, cu scorul de 3-1.

Pentru CSM Poli Iași, au marcat Pedro Mendes, în minutul 49, Platini, minutul 62 și Andrei Cristea în ultimul minut al meciului, în timp ce Paul Batin a reușit să înscrie în minutul 73, pentru Concordia și să egaleze la numărul de goluri în clasamentul golgheterilor pe Eddy Gnohere, fiecare cu câte 8 goluri.

Antrenorul echipei CSM PoliIași, Flavius Stoican, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Ca și antrenor, am încercat să le dau încredere jucătorilor, pentru că am avut trei meciuri importante pentru noi și am reușit să le trecem cu brio. Mai mult decât atât, în meciul contra celor de la Timișoara, am pierdut două puncte pe teren propriu, nemeritat. Era la un moment dat 2-0, chiar și televiziunile nu știau cât sa terminat, pentru că a fost un gol anulat al nostru, apoi am primit gol în minutul 95, dar este de domeniul trecutului. Important este că, astăzi cred eu, că am fost echipa mai bună, chiar dacă știam că o să avem un meci greu. Mă bucur că am reușit să înscriem și că, ne-am creat alte ocazii. Am avut și câteva momente în care am suferit, pentru că de la 2-0, am primit gol și a fost 2-1, dar mă bucur că băieții speră și se vor bate până în ultima etapă la un loc de play-off.”

Cu 21 puncte, după acest meci, CSM Poli Iași, se află pe locul 8 în clasament, iar Concordia, rămâne cu 17 puncte și se situează pe locul 11.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii